"sometimes there is NO next time, NO second chance, NO time out.... sometimes....it's NOW or NEVER...."

Sunday, 20 March 2011

Mimpi Hampir Pasti...Insyaallah

EuroVac by Lite n Easy Vacation

Aku just anak kampung yang ada cita-cita besar.  Nak menerokai dunia yang luas nih..Maka lahirlah EuroVac.  Perkataan EuroVac ni hati yang Tuhan kurniakan nih. Europe Vacation aka EuroVac satu program yang akan menggemparkan dunia percutian Malaysia dan Asia, Insyaallah....Merentasi 9 buah negara Eropah dalam masa 10 hari dengan kenderaan Motorhome..

Idea ini sgt hebat..entah macamane ianya lahir dari sorang member ikhmal, hanya sembang2 di tepi longkang sambil membakar sebatang kretek..aku nampak idea nih mmg boleh pergi jauh, dan aku amik keputusan agar idea itu dijadikan kenyataan..Alhamdulillah..so korang nak tau ape tu EuroVac? Jommmm





GERMANY
SWITZERLAND
ITALY
FRANCE
UNITED KINGDOM
BELGIUM
HOLLAND

Extra :
AUSTRIA
LEICHESTEIN

No comments:

Post a comment