"sometimes there is NO next time, NO second chance, NO time out.... sometimes....it's NOW or NEVER...."

Monday, 3 October 2011

EuroVac Trip 3

Bertolak dari KLIA dengan pesawat etihad dari negara UAE. Keadaan pesawat lebih baik dari KLM dan MAS. Tempat duduk selesa. Respon yg sama juga dari semua participant, rakan niaga dan krew TV9. Final trip EuroVac pada tahun ini dimeriahkan lagi dengan sokongan Kerajaan Negeri Melaka dan PrimeNetwork..tak lama lagi, muka aku akan terpaparlah kat Rancangan TV Safiyya 16 episod.. :)

Now, di Abu Dhabi, transit beberapa jam untuk meneruskan perjalanan ke munchen, germany. Keadaan airport sesak walau dah tengah malam.busy jugak airport nih.pak arab, mak arab, nasi arab semua ada kat sini..nak makan dah xlalu..cari port merokok kejap..

Aku menaip gunakan ipad2 yang kononnya stylo.tapi xpandai nak upload picca kat dalam blog nih..ampehh tul..kalu tak dah boleh kongsikan bersama sekelian keluarga. So nanti aku akan updatekan apa2 perkembangan.Mohon keluarga dan sahabat handai dapat doakan kelancaran dan keselamatan sepanjang program ini. Amin...

No comments:

Post a comment