"sometimes there is NO next time, NO second chance, NO time out.... sometimes....it's NOW or NEVER...."

Thursday, 1 December 2011

Enoughlah..

Tak perlulah terus utk bercerita
Tak perlulah terus nak mencari musuh
Tak pelulah terus nak sibuk dgn life org
Tak perlulah terus nak rosakkan kebahagian org

Dulu-dulu org simpatilah
Dulu-dulu org kesihanlah
Dulu-dulu org percayalah
Dulu-dulu org ikut sedihlah

Lama-lama org bencilah
Lama-lama org menyampahlah
Lama-lama org tau yg ko busyukkk hatilah
Lama-lama org gelak je kat kolah

Sekarang org dah nampak ko poyolah
Sekarang org dah nampak ko perasan baguslah
Sekarang org dah nampak ko perasan cantiklah
Sekarang org dah nampak ko gedix n xposelah

Sbb tu lah ko xde BF
Sbb tu lah ada org pancitkan tayar kete ko
Sbb tu lah org takut nak kawan dgn ko
Sbb tu lah ko byk musuh

Tolonglah jgn bercerita lagi pasal aku
Tolonglah jgn gunakan gambar anak aku
Tolonglah jgn sibuk hal2 aku
Tolonglah sedar diri,ko bkan sapa2 dlm hidup aku

Aku malas lah nak bising-bising sbb aku ada akal
Aku malas lah nak sound sbb lebih baik aku wat keje aku
Aku malas lah nak cerita kat public siapa sebenarnya ko
Aku malas lah nak melayan org GILE

Keluarkan lah aku dari hidup ko
Keluarkan lah picture anak aku dari blog ko
Keluarkan lah semua cite2 pasal aku dari blog ko
Keluarkan lah semua apa yg ko dah tulis pasal aku

Jangan lah gunakan ayat2 Quran nak tunjuk ko bagus
Jangan lah gunakan agama nak tunjuk ko betul
Jangan lah gunakan penulisan ko utk bangkit kebencian org
Jangan lah gunakan fitnah untuk halalkan tindakan ko

Ko tak malu ke terus nak bercerita?
Ko tak malu ke tunjukkan sikap ko camni?
Ko tak malu ke hari2 menulis maki hamun org?
Ko tak malu ke hidup ko yg xboleh nak move on?

Kalu lah ko terus mcm ni, public akan tahu xde sapa nak kat ko
Kalu lah ko terus mcm ni, ada ke lelaki yg berani nak kawan dengan ko
Kalu lah ko terus mcm ni, mcmana lelaki nak menndekati ko
Kalu lah ko mcm nih, isshhh org bole value ko camner

Aku selalu doa ko bahagia
Aku selalu doa ko sedar
Aku selalu doa ko berubah
Aku selalu doa ko succes

Pasni ko akan cakap aku STALKER blog ko lah
Pasni ko akan cakap aku SIBOK baca blog ko lah
Pasni ko akan cakap aku nak amik tau HAL ko lah 
Pasni ko akan cakap ada orang sibuk life n blog ko lah

Aku xkan baca lah kalu aku xde dalam blog tu
Aku xkan baca lah kalu picca emelda xde dalam tu
Aku xkan baca lah kalu ko xburuk2kan hal org
Aku xkan baca lah kalu xde org yg sampaikan pic anak aku ada dalam tu

Dah lah, move on lah
Dah lah, dah abis kot cite kita
Dah lah, dah setahun kot cite kita
Dah lah, cari la org yg bole syg ko

Umur dah tua jgn mcm budak-budak lah
Umur dah tua kena matured lah
Umur dah tua jgn nak buruk2kan org lah
Umur dah tua kena berubah lah

Aku xmarah pun dgn ko
Aku xbenci pun ko
Aku xmemusuhi pun ko
Aku xheran pun ko camni

Mungkin ko xsedar tindakan ko salah
Mungkin ko xsedar ko ni SAIKO
Mungkin xde org nak nasihat ko
Mungkin mmg PERANGAI ko camni

Nasib baik lah aku sedar, bukan aku sorang yg ko bisingkan
Nasib baik lah aku sedar, semua EXBF ko mengalami nasib yg sama
Nasib baik aku sedar, ko kaki PUTAR ALAM
Nasib baik aku sedar, ko bukan orang yang aku CARI

Harap2 ko paham lah
Harap2 ko sedar lah
Harap2 ko berjaya lah
Harap2 ko dapat apa yg ko nak lah

No comments:

Post a comment